Rooise ruiters doen het goed in de competities

Sint Oedenrode – De Rooise dressuurruiters haalden prijzen binnen bij de eerste Horsefood Challenge en de Rooise springruiters waren succesvol bij de Masters Springwedstrijd in Berlicum.
 
Op woensdag 8 november was de tweede wedstrijd van de Masters diervoedercup in Berlicum. Marloes Merks wist hier met haar Dora Bella in de klasse L een zesde plaats in de wacht te slepen. Julia Geers nam ook deel en zij kwam uit in de klasse Z. Haar Darwinni deed weer super zijn best. Het foutloze parcours was goed voor een tweede prijs!
 
Op vrijdagavond 10 november was de eerste Horsefood Challenge. Deze challenge wordt georganiseerd door de Rooise Ruiters in manege De Pijnhorst in Sint Oedenrode. Gedurende drie gemoedelijke wedstrijden kunnen dressuurruiters strijden om mooie prijzen met als uiteindelijk doel die mooie hoofdprijs! De volgende twee challenges staan gepland op 8 december en 12 januari.
 
Bente Voorn wist de eerste proef van de klasse B meteen te winnen! Met haar paard Jtamaia Z heeft maar liefst 204,5 punten gescoord! Lieke van den Eertwegh liet ook zien dat ze de concurrentie aan kan! Zij startte met haar paard Roda ook in de klasse B. Hier behaalde zij een mooie derde plaats met 188,5 punten. In de klasse L1 wist Chantal Raaimakers twee keer een nette proef neer te zetten! Dit werd beloond met 207 en 197,5 punten. Hiermee heeft ze twee keer de derde plaats gewonnen!